Vorstellung
 
 
          T O V Á B B    
  Otthon tervezés.
 
Nem érzi jól magát otthonában? Már többször elkapta a „ harci ideg”, beszaladt valamelyik lakberendezési áruházba vásárolt pár dolgot, de ami ott jól mutatott az otthonában nem hozta meg a várt eredményt. Már többször átrendezte, de mégis egy bútorraktárra hasonlít, mint otthonra? Már a költözésen is gondolkodott? Miért nem fordul hozzánk? Látványterven mutatjuk meg hogyan érheti el célját. Kattintson a tovább gombra tudja meg miért mi jelenthetjük Önnek a megoldást!


 
          T O V Á B B    
  Felújítás egyszerűen, stressz nélkül.
 
Nincs az a pénz, amit egy felújítás során ne lehetne el költeni. Hogy hol a határ? Ha van lehetősége a tereken ( falak helyén) változtatni, azt mindenképp érdemes megtennie. Hiszen ettől nagyobb és jobb elrendezésű lesz az otthona. Az energia hálózaton ( elektromos, víz , szennyvíz, gépészet) sem érdemes spórolni, mert pár év múlva nem akarja az egész felújítást újra kezdeni. A felújítás során két problémával kell folyamatosan megküzdenie. Ha szeretné tudni mire érdemes odafigyelnie és ezt hogyan teheti meg egyszerűen, akkor kattintson a tovább gombra!


 
          T O V Á B B    
  Ha egy jó konyhát szeretne…
 
Főzni jó! Ha Ön ezt még nem élte át, akkor nem jó a konyhabútora! Kicsi, rossz az elrendezése, ezért folyamatosan a helyhiánnyal kell küszködnie. Praktikus megoldások nélkül a főzés tovább tart mint szeretné. Ez elveszi a kedvét a főzéstől. Maradnak a félkész, gyors megoldások, amik az egészségét fogják veszélyeztetni. Ezek hatása előbb-utóbb Önön is jelentkezni fognak. Ha úgy érzi itt az ideje változtatni, kattintson a tovább gombra, tudja meg, velünk hogyan lehet egy jó konyhabútora!


 
          T O V Á B B    
  Miért csak most derül ez ki?
 
Ez a mondat szinte biztosan el fog hangozni ha építkezik, vagy lakását építik. Annak ellenére, hogy felkészül minden helyzetre. Hiszen Ön azért vállalja fel a költségeket, hogy kompromisszumok nélkül valósítsa meg igényeit. Kattintson a tovább gombra, tudja meg hogyan kerülheti el ezeket a helyzeteket! Köszönöm.    PREVIOUS PAGE 
    PARENT SITE 
    NEXT PAGE