Egy jó konyhát szeretne >>> Konyhabútor tervezés, gyártás, kiegészítők, mxm lakberendezés.
 
 
          T O V Á B B    
  Fa, furnér, fafelületek.
 
A bútor trendek időről-időre változnak, de a fa mindig jól néz ki. Válassza ezt az utolérhetetlen minőségi megjelenést, amelyet egyetlen más anyag sem tud nyújtani! Élvezze a fa természetességét selymes felületét lágy vonalait! Legyen a büszke tulajdonosa ennek az egyedi megjelenésnek! Kattintson a tovább gombra, tudjon meg többet erről az anyagról!


 
          T O V Á B B    
  Színes
 
Ellentétben a bútorgyártásban használt más anyagokkal, technologiákkal: az ajtólapok 1 mm vtg, speciális többrétegű lemez borítással és fa élléccel készülnek. Óriási előnye, a hosszú élettartam.Többrétegűségéből adódóan rendkívül jól bírja a használatból adódó mechanikai terheléseket. Ellenáll az UV sugárzásnak, tehát színstabil. A 250 féle színárnyalat biztosítékot jelent arra, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő szint. Azoknak ajánljuk, akik élik az életet, használják a dolgaikat.


 
          T O V Á B B    
  BIO felületkezelés
 
Az 1950-es évek végén a bio ( természetes ) anyagokat leváltották a szintetikus festékek és lakkok ,mert akkor jobbnak tűntek. Ma már többet tudunk a szintetikus festékekről és lakkokról. A bio alapanyagokból a mai technológiákkal előállított olajok és viaszok egyenrangú alternativát nyújtanak.


 
          T O V Á B B    
  Bútorlapok : színes, fautánzatú .
 
Műanyag felületűek. Egy speciális nagyüzemi technológia segítségével, faforgács és ragasztó keverékéből állítanak elő különböző vastagságú lapokat. A lapok felülete lehet egyszínű ( fehér, sárga, kék... ) vagy fautánzatú.    ELŐZŐ OLDAL 
    SZÜLŐ OLDAL 
    KÖVETKEZŐ OLDAL 
 
 21  miszori 2006-03-17
KÉREM NYOMJON F11-ET, ÍGY TÖBBET FOG LÁTNI HONLAPUNKBÓL, KÖSZÖNÖM!
 
 1  KÉRDÉS NÉLKÜL 2005-09-01
INTÉZZE EL EGYSZERŰEN! HASZNÁLJA KI AZ INTERNET ELŐNYEIT!
Nálunk nem kell nyitvatartási időhöz alkalmazkodnia! Intézze el akkor, amikor jó Önnek! Válassza ki az Önnek megfelelőt az elérhetőségeink közül! Kérdezzen, válaszolunk. Kérjen árajánlatot! Győződjön meg róla, hogy tényleg jók vagyunk. Skype: mxmlakberendezes ( ékezet nélkül ), mxm@mxm.hu ( 0-24 ig válaszolunk), 30-916-3016 (8-18-ig válaszolunk)
 
 0  KÉRDÉS NÉLKÜL 2005-01-01
HOGYAN KAPHATOK SEGÍTSÉGET ?
Egyszerűen! Lent, az oldal alján kattintson az " információt kérek "-re, vagy a jobb alsó sarokban az "mxm@mxm.hu "-ra közvetlenül küldhet levelet. 24 órán belül reagálunk a hozzánk érkezett üzenetekre, levelekre!