Gyártás , termékek , szobabútor.
 
 
          T O V Á B B    
  Nappalik.
 
Minden bútorunkat konkrét megrendelői igényeknek, lakás méretének, és pénzügyi lehetőségeknek megfelelően készítjük el.


 
          T O V Á B B    
  Hálószobák, gardrob.
 
Megrendelőink mindig azt a szolgáltatást kapják, amire szükségük van. Ha kell, lakberendezők vagyunk, vagy csak egy problémát oldunk meg, vagy kivitelezői tapasztalataink alapján csökkentjük a költségeket.


 
          T O V Á B B    
  Gyerekszobák.
 
A fafelületű bútorok legnagyobb előnye, az utolérhetetlen minőségi megjelenés, amelyet egyetlen más anyag sem tud nyújtani. Élvezze a fa összes kellemes tulajdonságát. A természetességet, a selymes felületet, a lágy vonalakat. Használja bátran az ebből az anyagból készült bútorokat, hiszen ezek felújíthatóak.


 
          T O V Á B B    
  Fűrdőszobák.
 
Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink megismerjék a lehetőségeiket. Tanácsainkkal és érveinkkel segítjük a számukra jó döntések meghozásában.


 
          T O V Á B B    
  Előszobák.
 
A hozzánk érkezett e-mail-ekre 24 órán belül reagálunk.    ELŐZŐ OLDAL 
    SZÜLŐ OLDAL 
    KÖVETKEZŐ OLDAL 
 
 1  KÉRDÉS NÉLKÜL 2005-09-01
INTÉZZE EL EGYSZERŰEN! HASZNÁLJA KI AZ INTERNET ELŐNYEIT!
Nálunk nem kell nyitvatartási időhöz alkalmazkodnia! Intézze el akkor, amikor jó Önnek! Válassza ki az Önnek megfelelőt az elérhetőségeink közül! Kérdezzen, válaszolunk. Kérjen árajánlatot! Győződjön meg róla, hogy tényleg jók vagyunk. Skype: mxmlakberendezes ( ékezet nélkül ), mxm@mxm.hu ( 0-24 ig válaszolunk), 30-916-3016 (8-18-ig válaszolunk)
 
 0  KÉRDÉS NÉLKÜL 2005-01-01
HOGYAN KAPHATOK SEGÍTSÉGET ?
Lent, az oldal alján az " információt kérek "-re katintva, vagy a jobb alsó sarokban az "mxm@mxm.hu "-ra közvetlenül küldhetsz levelet. Ha megkaptuk leveled, visszajelzünk neked 24 órán belül.