Kiegészitők , BLANCO mosogatók , mire figyeljünk
 
 
          T O V Á B B    
   MIRE FIGYELJÜNK ?
 
A mosogató messze több, mint az edénymosogatás helye. A BLANCO az új kialakítású mosogatókkal, kiegészítőkkel, csaptelepekkel, hulladéktárolóival, új anyagokkal, egy minden elemében átgondolt mosogatóközpontot hozott létre. Lényegesen hatékonyabbá és kényelmesebbé téve ezzel a konyhai munkát. Ezen az oldalon 10 pontban összeszedtük MIRE FIGYELJÜNK a mosogató kiválasztásakor.


 
          T O V Á B B    
  1. Legyen jól felszerelt.
 
A mosogatónk a lehető legjobb felszereltségű legyen , hogy ott egyidejűleg több különböző tevékenységet lehessen végezni. Kattintson a képre, mutatunk erre néhány példát.


 
          T O V Á B B    
  2. Akkor is megtalálhatjuk a megfelelőt, ha kevés a hely.
 
Ha kevés a hely nem kell lemondania a kényelemről. A Blanco számos többcélú praktikus megoldást ajánl. Több mint 100 mosogatóból, 3 anyagból ( acél, silgránit, kerámia ) 18 színből választhat. Kattintson a képre, mutatunk erre néhány példát.


 
          T O V Á B B    
  3. A csaptelep is fontos!
 
A csaptelep is fontos. Választhatunk magas és hosszú kifolyóval, zuhanyfejes kivitelben. A mosogatóval színösszhangban, silgránit bevonattal. A mosogató ablak előtti elhelyezését lehetővé teszik a lesüllyeszthető vagy levehető csaptelepek. Kattintson a képre, mutatunk erre néhány példát.


 
          T O V Á B B    
  4. Praktikus kiegészítők.
 
Ha gyakran készít friss zöldségételeket, akkor a többlet munkafelületek és a praktikus kiegészítők meggyorsítják az előkészítést. Kattintson a képre, mutatunk erre néhány példát.


 
          T O V Á B B    
  5. A méret is fontos!
 
A terjedelmes darabok, mint például egy tepsi megtisztítását megkönnyítik a nagy méretű medencék. Kattintson a képre, mutatunk erre néhány példát.


 
          T O V Á B B    
  6. Egy mozdulattal !
 
A maradékot és a hulladékot a keletkezésük helyén takarítsuk el. A BLANCO SELECT-BOX rendszerével megtehetjük EGY MOZDULATTAL az eddigi több mozdulat helyett.


 
          T O V Á B B    
  7. Hulladéktárolást átgondoltan.
 
A BLANCO hulladéktárolás minden elemében átgondolt. Figyel a térkihasználásra, a kényelmes használhatóságra, a könnyű tisztíthatóságra, a szagzárásra, a terhelhetőségre, a hosszú élettartamra. Kattintson a képre, mutatunk erre néhány példát.


 
          T O V Á B B    
  8 .EGYSZERŰEN, GYORSAN, TISZTA!
 
A Blanco mosogatókon nincsenek „ piszokfogó csapdák”. A silgránit felületek megkönnyítik a tisztítást . A mosogató és a vízcsap hosszú ideig ápolt marad a silgránit nagyobb vízkőtaszítása és karcállósága miatt.


 
          T O V Á B B    
  9. Használjon megfelelő tisztítószert!
 
Használjon minden felülethez megfelelő Blanco ápolószert. Ezek egyszerű ( havi egyszeri ) használatával a szennyeződések szinte alig tapadnak meg a mosogatón a napi használat során. Kattintson a képre, megmutatjuk ezeket.


 
          T O V Á B B    
  10. Több mint 100 mosogatóból választhat!
 
Legyen egyedi a konyhája! Válasszon az Ön egyéniségének megfelelő mosogatót. Több mint 100 mosogatóból, 3 anyagból ( acél, silgránit, kerámia ) 18 színből választhat!. Kattintson a képre, mutatunk erre néhány példát.    ELŐZŐ OLDAL 
    SZÜLŐ OLDAL 
    KÖVETKEZŐ OLDAL 
 
 0  KÉRDÉS NÉLKÜL 2005-01-01
HOGYAN KAPHATOK SEGÍTSÉGET ?
Lent, az oldal alján az " információt kérek "-re katintva, vagy a jobb alsó sarokban az "mxm@mxm.hu "-ra közvetlenül küldhetsz levelet. Ha megkaptuk leveled, visszajelzünk neked 24 órán belül.