Egy jó konyhát szeretne >>> mxm lakberendezés: konyhabútor tervezés, gyártás, kiegészítők, mxm lakberendezés.
 
 
          T O V Á B B    
  Legyen jól felszerelt! ( vasalatok)
 
Egy konyhabútor attól még nem funkcionális és praktikus, hogy tele van vasalatokkal. A vasalatokat mi mindig oda építjük be, ahol szükség lesz rájuk. Ettől lesz igazán az Ön konyhája, amit szívesen használ. Mindennek meg van a helye és ott van, ahol lennie kell, rendezett, könnyen kezelhető. Kérem kattintson a tovább gombra, ismerje meg a vasalatokat!


 
          T O V Á B B    
  Legyen kényelmes és praktikus! ( megoldások)
 
A mutatunk önnek elrendezéseket, megoldásokat a következő oldalon. Ezeknek mind az a célja, hogy önnek egy igazán kényelmes, praktikus konyhája legyen, amit szívesen használ, mert ilyenre vágyott. Kérem kattintson a tovább gombra!


 
          T O V Á B B    
  A kiegészítők fontosabbak mint gondolná!
 
Érdemes több időt szánnia az Ön igényeinek megfelelő kiegészítők kiválasztására. Hiszen ezzel fogja eldönteni, hogy az elkövetkező 10 évben hol és mivel tölti ideje nagy részét. Az életvitelének megfelelően kiválasztott konyhai készülékekkel, időt fog nyerni. Így az elkövetkező 10 évben mindig marad ideje az Ön számára fontos dolgokra. Kérem kattintson a tovább gombra ! Ismerje meg a lehetőségeket! Köszönöm.


 
          T O V Á B B    
  Egy jó konyhát szeretne…..
 
Mi meg tudjuk oldani. Az Ön igényei a helyszín méretei és elrendezése alapján elkészítjük a terveket. Látványterven mutatjuk meg az ideális megoldásokat és felszereltséget. Elmondjuk Önnek mit, miért kell –szerintünk- úgy csinálni. Milyen vasalatokat és miért célszerű alkalmazni. Elkészítjük a költségkalkulációt. Igénye esetén alternatívákat adunk a költségek csökkentésére. Így egyszerűen és gyorsan tud dönteni. Használja ki ezt a szolgáltatásunkat! Kattintson a tovább gombra ! Köszönjük.    ELŐZŐ OLDAL 
    SZÜLŐ OLDAL 
    KÖVETKEZŐ OLDAL 
 
 21  miszori 2006-03-17
KÉREM NYOMJON F11-ET, ÍGY TÖBBET FOG LÁTNI HONLAPUNKBÓL, KÖSZÖNÖM!
 
 1  KÉRDÉS NÉLKÜL 2005-09-01
INTÉZZE EL EGYSZERŰEN! HASZNÁLJA KI AZ INTERNET ELŐNYEIT!
Nálunk nem kell nyitvatartási időhöz alkalmazkodnia! Intézze el akkor, amikor jó Önnek! Válassza ki az Önnek megfelelőt az elérhetőségeink közül! Kérdezzen, válaszolunk. Kérjen árajánlatot! Győződjön meg róla, hogy tényleg jók vagyunk. Skype: mxmlakberendezes ( ékezet nélkül ), mxm@mxm.hu ( 0-24 ig válaszolunk), 30-916-3016 (8-18-ig válaszolunk)
 
 0  KÉRDÉS NÉLKÜL 2005-01-01
HOGYAN KAPHATOK SEGÍTSÉGET ?
Egyszerűen! Lent, az oldal alján kattintson az " információt kérek "-re, vagy a jobb alsó sarokban az "mxm@mxm.hu "-ra közvetlenül küldhet levelet. 24 órán belül reagálunk a hozzánk érkezett üzenetekre, levelekre!