Egy jó konyhát szeretne >>> mxm lakberendezés: konyhabútor tervezés, gyártás, kiegészítők.
 
Azért hogy könnyebben megtalálja az Ön stílusához illő konyhát, 6 kategóriát mutatunk. Minimál, polgári, színes, modern-fafelületű, bio, klasszikus. A választásnál egy pillanatig se mérlegelje, hogy ez Önnél hogyan valósítható meg. Egy gondolat vezérelje, tetszik vagy nem tetszik. Válasszon és kattintson a képre! A következő oldalon nagyobb méretben fog betöltődni.  
 
A további információkért, kérem kattintson a képre!
 
 
 
   
 
 
 22   2007-02-08
SZÉP LEGYEN!
Bármennyire hihetetlen Öntől függ, hogy ezt a vágyát meg tudja valósítani. Ön tudja eldönteni, milyen stílusú konyhában érezné igazán jól magát. Ezen az oldalon ezért mutatunk példákat. A választásnál egy pillanatig se mérlegelje, hogy ez Önnél hogyan valósítható meg. Egy gondolat vezérelje, tetszik, nem tetszik
 
 21  miszori 2006-03-17
KÉREM NYOMJON F11-ET, ÍGY TÖBBET FOG LÁTNI HONLAPUNKBÓL, KÖSZÖNÖM!
 
 1  KÉRDÉS NÉLKÜL 2005-09-01
INTÉZZE EL EGYSZERŰEN! HASZNÁLJA KI AZ INTERNET ELŐNYEIT!
Nálunk nem kell nyitvatartási időhöz alkalmazkodnia! Intézze el akkor, amikor jó Önnek! Válassza ki az Önnek megfelelőt az elérhetőségeink közül! Kérdezzen, válaszolunk. Kérjen árajánlatot! Győződjön meg róla, hogy tényleg jók vagyunk. Skype: mxmlakberendezes ( ékezet nélkül ), mxm@mxm.hu ( 0-24 ig válaszolunk), 30-916-3016 (8-18-ig válaszolunk)
 
 0  KÉRDÉS NÉLKÜL 2005-01-01
HOGYAN KAPHATOK SEGÍTSÉGET ?
Egyszerűen! Lent, az oldal alján kattintson az " információt kérek "-re, vagy a jobb alsó sarokban az "mxm@mxm.hu "-ra közvetlenül küldhet levelet. 24 órán belül reagálunk a hozzánk érkezett üzenetekre, levelekre!