Az Ön számára jó megoldást keresi? >>> Mi tervezünk, gyártunk, beszerezzük a kiegészítőket! A jó választás: mxm lakberendezés.
 
Cégünk már az alaprajz ( terv) alapján képes az igényekhez és lehetőségekhez megtalálni a megoldásokat. Ez gyakran nem egyszerű, de rendelkezünk azzal a szaktudással, hogy az Ön lehetőségeiből kihozzuk a maximumot. A tervezés során létrehozunk egy olyan designt, térkialakítást, ami tükrözi az Ön egyéniségét , életvitelét. Látvány terven mutatjuk meg hogyan érheti el a célját. Így egyszerűen tud dönteni. Ezzel hosszútávon elégedett lesz és örömet okoz az egész családnak.
A tervezés megkezdéséhez nem kell a helyszíni felmérésig várni. Ha Önnek rendelkezésre áll egy alaprajz, és ezt eljutatja hozzánk, cégünk el tudja kezdeni a tervezést. Így az első helyszíni találkozáskor már elrendezési tervről tudunk egyeztetni. A helyszíni felmérés után elkészítjük a látványterveket és a költségvetést. A tervezéskor nem foglalkozunk az árakkal. Maximálisan arra figyelünk, hogy megvalósuljanak az Ön vágyai. Amennyiben a költségvetés meghaladja az Ön lehetőségeit, alternatívákat ajánlunk a költségek csökkentésére. Más anyagokat, vasalatokat , kiegészítőket ajánlunk. Elmondjuk, ezek milyen kompromisszumokat jelentenek. Így Ön tudja alakítani a költségvetést.
Más tervezőkkel ellentétben saját gyártó üzemünk van. Ez több előnyt jelent Önnek. Biztos lehet benne, hogy amit a látványterven ígértünk, az fog megvalósulni. Nem jelent problémát speciális vasalatok beépítése. Egyedi méretek legyártása. Képesek vagyunk meglévő színárnyalatokhoz igazodni. Nincs szükség újabb és újabb egyeztetésre a gyártóval. Amint a tervek elkészültek kezdődhet a gyártás. Miért érdemes kapcsolatba lépnie velünk a költözés helyett? Itt lakik már több éve. Az elmúlt évek alatt „megismerte” otthonát. Tudja már hol változtatna, hogy jobban érezze magát az otthonában. Ismeri a szomszédokat. Az sem utolsó szempont, hogy egy új helyen számtalan meglepetés érheti…. Válassza ki elérhetőségeink közül az Önnek megfelelőt, ha úgy érzi itt az ideje változtatni!
 
ELŐZŐ OLDAL | CIKK KÜLDÉSE EMAILBEN | SZÜLŐ OLDAL   miszori | 2006.05.12.