Kiegészítők
 
 
          T O V Á B B    
   . . kiegészítők : ANDANTE ülőgarnitúrák
 
Ismerősöm meséli ; - két ülőgarnitúrát láttunk, ugyanúgy néztek ki , az egyik 30 %-al olcsóbb volt mint a másik. megkérdeztük mi a különbség a kettő között. Nem tudták megmondani. Melyiket válasszuk ? . . . . . . . . . Nem tudtam segíteni . Az a fő probléma a kárpitos ülőgarnitúrákkal, hogy a kárpit mindent eltakar. A vázat, a belső részeket, a kárpit minőségét. Ezért csak utólag tudjuk meg jól döntöttünk, vagy nem .Bosszantó helyzet. Hogy ez ne így legyen tudj meg többet az ANDANTE ülőgarnitúráiról . Kattints a tovább gombra !


 
          T O V Á B B    
  . . kiegészítők : konyhai készülékek
 
A konyhai készülékek sokkal többre képesek, mint gondolnánk. Biztos, hogy megtalálhatjuk az igényeinknek megfelelő készüléket, ha tudunk róla . Kattints a tovább gombra, hogy ne kelljen utólag bosszantkodnod.


 
          T O V Á B B    
  . . kiegészítők : mosogatók
 
IDŐNK 60 %-ÁT A MOSOGATÓNÁL TÖLTJÜK !( Függetlenül attól , hogy van-e mosogatógépünk . ) Ezért fontos, hogy jó mosogatónk legyen ! Kattints a tovább gombra és megmutatjuk a lehetőségeket.    ELŐZŐ OLDAL 
    SZÜLŐ OLDAL 
    KÖVETKEZŐ OLDAL 
 
 21  miszori 2006-03-17
KÉREM NYOMJON F11-ET, ÍGY TÖBBET FOG LÁTNI HONLAPUNKBÓL, KÖSZÖNÖM!
 
 1  KÉRDÉS NÉLKÜL 2005-09-01
INTÉZZE EL EGYSZERŰEN! HASZNÁLJA KI AZ INTERNET ELŐNYEIT!
Nálunk nem kell nyitvatartási időhöz alkalmazkodnia! Intézze el akkor, amikor jó Önnek! Válassza ki az Önnek megfelelőt az elérhetőségeink közül! Kérdezzen, válaszolunk. Kérjen árajánlatot! Győződjön meg róla, hogy tényleg jók vagyunk. Skype: mxmlakberendezes ( ékezet nélkül ), mxm@mxm.hu ( 0-24 ig válaszolunk), 30-916-3016 (8-18-ig válaszolunk)
 
 0  KÉRDÉS NÉLKÜL 2005-01-01
HOGYAN KAPHATOK SEGÍTSÉGET ?
Lent, az oldal alján az " információt kérek "-re kattintva, vagy a jobb alsó sarokban az "mxm@mxm.hu "-ra közvetlenül küldhetsz levelet. 24 órán belül reagálunk a hozzánk érkezett üzenetekre, levelekre.