Kiegészítők: Blanco mosogatók.
 
 
          T O V Á B B    
  Hihetetlen , de igaz...
 
A konyhában töltött időnknek a 60 %-át a mosogató mellett töltjük. Ezért különösen fontos, hogy milyen a mosogatónk. MIRE FIGYELJÜNK ? HA VAN 3 PERCE, megmutatjuk, hogy milyen egy jó mosogató, mit tud egy FUNKCIONÁLIS MOSOGATÓKÖZPONT. Kattintson a tovább gombra, tudja meg, mire érdemes odafigyelni.


 
          T O V Á B B    
  NEMESACÉL mosogatók
 
ChromoDur rozsdamentes acél Ez a világújdonság szabadalmazott ötlet, és csak a BLANCO-nál kapható. A keménykróm és a nemesacél közti szilárd kötés tartósan védi a nemesacél mosogatatót és jóval ellenállóbbá teszi a karcosodással és a használati igénybevétellel szemben. A felületén a víz golyóformájú cseppekké alakul és szinte teljesen lepereg. Vízkő alig rakódik le. Az ápoláshoz elegendő a háztartásban szokványos törlőkendő. Ezzel garantált a mosogató tartós ragyogása.


 
          T O V Á B B    
  SILGRANIT mosogatók
 
A BLANCO SILGRANIT -ja az eredeti. Az anyag kb. 80 %- ban a természetes gránit összetevőiből áll, amelyek a mosogatót felülmúlhatatlanul keménnyé és karcállóvá teszik. A kiváló minőségű akril a konyha teljes élethosszára összeköti az anyagot, a mosogatónak pórusmentes, zárt felületet ad, az ápolását különösen megkönnyíti.A SILGRANIT PuraDur™ mosogatók, gyorsabban megtisztíthatók. Az egyedülálló tisztíthatósági tulajdonságok magában a szabadalmazott világújdonságnak minősülő anyagban rejlenek. A víztaszító hatóanyagok a tisztítás hatására mindig a felületre jutnak. Ott védőrétegek képeznek, és tartósan akadályozzák a vízkőlerakódást és a foltképződést. A megtisztításuk szó szerint egyetlen kézmozdulattal lehetséges – egy nedves szivaccsal.


 
          T O V Á B B    
  KERÁMIA mosogatók
 
BLANCO kerámiamosogatói nagytömörségű finomkőanyagból vannak. Két előnye van a hagyományos, durva égetettanyag-kerámiával szemben: a természetes finomkő-alapanyag rendkívül ütés- és ütközésálló, azonkívül finomkontúros mosogatók készíthetők belőle. A kerámia mosogatók kellemes fogásúak, látványnak is szépek. Lágy vezetésű formák tetszetős színekben.


 
          T O V Á B B    
  Csapok
 
Ami a mosogatóknál bevált, miért ne jelentene megoldást a csaptelepeknél is ? Célszerűség, praktikum, design. A tökéletes mosogatóközponthoz hozzátartozik egy értékes és praktikus keverő csaptelep is. Ezekből sokoldalú választékot kínál a BLANCO. Például …..


 
          T O V Á B B    
  BLANCOSELECT hulladékosztályozó és tároló
 
A BLANCO mosogatóközpontok megkönnyítik az ételek előkészítését, az edények mosogatását és a hulladék elhelyezését. A hulladékot a mosogató tetejéről egyenesen az alul elhelyezett szemetesbe dobhatja (BLANCO BOX), ezzel is könnyítve az Ön munkáját .Az intelligens BLANCO szelektív szeméttároló tökéletesen illik a szekrénybe és maximálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet .


 
          T O V Á B B    
  AKCIÓS mosogatók.
 
Itt megtalálod azokat az akciós BLANCO termékeket, amelyekhez lényegesen olcsóbban tudsz hozzájutni. Az akcióban szereplő termékek köre folyamatosan változik .....


 
          T O V Á B B    
  Választható színek.
 
Kattints a tovább gombra, és a következő oldalon megtalálod.


 
          T O V Á B B    
  Példák a színekre.
 
A következő oldalon összeválogattunk olyan mosogatókat, kiegészítőket, amelyek révén jobban látszanak a színek. Kérem kattintson a tovább gombra!    ELŐZŐ OLDAL 
    SZÜLŐ OLDAL 
    KÖVETKEZŐ OLDAL 
 
 21  miszori 2006-03-17
KÉREM NYOMJON F11-ET, ÍGY TÖBBET FOG LÁTNI HONLAPUNKBÓL, KÖSZÖNÖM!
 
 1  KÉRDÉS NÉLKÜL 2005-09-01
INTÉZZE EL EGYSZERŰEN! HASZNÁLJA KI AZ INTERNET ELŐNYEIT!
Nálunk nem kell nyitvatartási időhöz alkalmazkodnia! Intézze el akkor, amikor jó Önnek! Válassza ki az Önnek megfelelőt az elérhetőségeink közül! Kérdezzen, válaszolunk. Kérjen árajánlatot! Győződjön meg róla, hogy tényleg jók vagyunk. Skype: mxmlakberendezes ( ékezet nélkül ), mxm@mxm.hu ( 0-24 ig válaszolunk), 30-916-3016 (8-18-ig válaszolunk)
 
 0  KÉRDÉS NÉLKÜL 2005-01-01
HOGYAN KAPHATOK SEGÍTSÉGET ?
Lent, az oldal alján az " információt kérek "-re kattintva, vagy a jobb alsó sarokban az "mxm@mxm.hu "-ra közvetlenül küldhetsz levelet. 24 órán belül reagálunk a hozzánk érkezett üzenetekre, levelekre.