Jól szeretné berendezni? >>> Mi tervezünk, gyártunk, beszerezzük a kiegészítőket! A jó választás: mxm lakberendezés.
 
Miért minket válasszon? Mi nem csak tervezünk, gyártunk és beszerezzük a kiegészítőket. De azt is tudjuk hogyan érheti el a célját. Egy olyan otthont, amiben igazán jól fogja érezni magát. Amire nem csak Ön, de az ismerősei is azt mondják: Húúú ez nagyon jó lett! Győződjön meg szaktudásunkról! Kattintson a képekre!  
 
Elérhetőségeink: mxm@mxm.hu 30/916 3016 skype: mxmlakberendezes
 
 
 
   
 
 
 24  miszori 2014-12-19
HÚÚÚ, EZ NAGYON JÓ LETT…..
Nóra már vagy öt éve vásárolt egy kisebb lakást. Nem volt egyszerű a vásárlás, de sikerült a legjobbat megtalálni. Zöld övezet, közel a munkahely, a parkolás sem probléma. Az elmúlt évek alatt rengeteget dolgozott. Azonban a lakásával nem volt ideje foglalkozni. Csak tüneti megoldásokra maradt ideje. Néha elkapta a „harci ideg”, hogy ez így már nem állapot. Beszaladt valamelyik lakberendezési áruházba, vett pár dolgot. Bízva abban, ez majd megoldást jelent. A várt hatás azonban elmaradt. Fél éve -mikor találkoztunk- ki is fakadt: utálom ezt a lakást! A fürdőszoba pici! A konyhában alig van hely és rossz az elrendezése. El kell adnom ezt a lakást! Nem tudok más megoldást! Ne keseredj el, tudunk ezen változtatni – válaszoltam. Ha akarod megtervezzük és elkészítjük a látványterveket. Nyugodt lehetsz megtaláljuk a megoldást, lesznek jó ötleteink. Két hét múlva újra találkoztunk. Sikerült megtalálni a megoldást. Nóra csodálkozva nézte a látványterveket, nem tudta elhinni, hogy ezt ki lehet hozni a lakásából. A fürdőszoba nagyobb lett. A konyha jobb elrendezéssel és praktikus megoldásokkal teljesen megváltozott. A gyártás nem volt egyszerű, hiszen teljesen egyedi méreteket és vasalatokat alkalmaztunk. Amikor a helyszíni beszereléssel végeztünk, hívtam Nórát. Ahogy belépett az ajtón csak ennyit mondott: Húúú ez nagyon jó lett !
 
 1  KÉRDÉS NÉLKÜL 2005-09-01
INTÉZZE EL EGYSZERŰEN! HASZNÁLJA KI AZ INTERNET ELŐNYEIT!
Nálunk nem kell nyitvatartási időhöz alkalmazkodnia! Intézze el akkor, amikor jó Önnek! Válassza ki az Önnek megfelelőt az elérhetőségeink közül! Kérdezzen, válaszolunk. Kérjen árajánlatot! Győződjön meg róla, hogy tényleg jók vagyunk. Skype: mxmlakberendezes ( ékezet nélkül ), mxm@mxm.hu ( 0-24 ig válaszolunk), 30-916-3016 (8-18-ig válaszolunk)
 
 0  KÉRDÉS NÉLKÜL 2005-01-01
HOGYAN KAPHATOK SEGÍTSÉGET ?
Egyszerűen! Lent, az oldal alján kattintson az " információt kérek "-re, vagy a jobb alsó sarokban az "mxm@mxm.hu "-ra közvetlenül küldhet levelet. 24 órán belül reagálunk a hozzánk érkezett üzenetekre, levelekre!