Jól szeretné berendezni? >>> Mi tervezünk, gyártunk, beszerezzük a kiegészítőket! A jó választás: mxm lakberendezés.
 
 
          T O V Á B B    
  Otthon tervezés.
 
Nem érzi jól magát otthonában? Már többször elkapta a „ harci ideg”, beszaladt valamelyik lakberendezési áruházba vásárolt pár dolgot, de ami ott jól mutatott az otthonában nem hozta meg a várt eredményt. Már többször átrendezte, de mégis egy bútorraktárra hasonlít, mint otthonra? Már a költözésen is gondolkodott? Miért nem fordul hozzánk? Látványterven mutatjuk meg hogyan érheti el célját. Kattintson a tovább gombra tudja meg miért mi jelenthetjük Önnek a megoldást!


 
          T O V Á B B    
  Felújítás egyszerűen, stressz nélkül.
 
Nincs az a pénz, amit egy felújítás során ne lehetne el költeni. Hogy hol a határ? Ha van lehetősége a tereken ( falak helyén) változtatni, azt mindenképp érdemes megtennie. Hiszen ettől nagyobb és jobb elrendezésű lesz az otthona. Az energia hálózaton ( elektromos, víz , szennyvíz, gépészet) sem érdemes spórolni, mert pár év múlva nem akarja az egész felújítást újra kezdeni. A felújítás során két problémával kell folyamatosan megküzdenie. Ha szeretné tudni mire érdemes odafigyelnie és ezt hogyan teheti meg egyszerűen, akkor kattintson a tovább gombra!


 
          T O V Á B B    
  Ha egy jó konyhát szeretne…
 
Főzni jó! Ha Ön ezt még nem élte át, akkor nem jó a konyhabútora! Kicsi, rossz az elrendezése, ezért folyamatosan a helyhiánnyal kell küszködnie. Praktikus megoldások nélkül a főzés tovább tart mint szeretné. Ez elveszi a kedvét a főzéstől. Maradnak a félkész, gyors megoldások, amik az egészségét fogják veszélyeztetni. Ezek hatása előbb-utóbb Önön is jelentkezni fognak. Ha úgy érzi itt az ideje változtatni, kattintson a tovább gombra, tudja meg, velünk hogyan lehet egy jó konyhabútora!


 
          T O V Á B B    
  Miért csak most derül ez ki?
 
Ez a mondat szinte biztosan el fog hangozni ha építkezik, vagy lakását építik. Annak ellenére, hogy felkészül minden helyzetre. Hiszen Ön azért vállalja fel a költségeket, hogy kompromisszumok nélkül valósítsa meg igényeit. Kattintson a tovább gombra, tudja meg hogyan kerülheti el ezeket a helyzeteket! Köszönöm.    ELŐZŐ OLDAL 
    SZÜLŐ OLDAL 
    KÖVETKEZŐ OLDAL 
 
 21  miszori 2006-03-17
KÉREM NYOMJON F11-ET, ÍGY TÖBBET FOG LÁTNI HONLAPUNKBÓL, KÖSZÖNÖM!
 
 1  KÉRDÉS NÉLKÜL 2005-09-01
INTÉZZE EL EGYSZERŰEN! HASZNÁLJA KI AZ INTERNET ELŐNYEIT!
Nálunk nem kell nyitvatartási időhöz alkalmazkodnia! Intézze el akkor, amikor jó Önnek! Válassza ki az Önnek megfelelőt az elérhetőségeink közül! Kérdezzen, válaszolunk. Kérjen árajánlatot! Győződjön meg róla, hogy tényleg jók vagyunk. Skype: mxmlakberendezes ( ékezet nélkül ), mxm@mxm.hu ( 0-24 ig válaszolunk), 30-916-3016 (8-18-ig válaszolunk)
 
 0  KÉRDÉS NÉLKÜL 2005-01-01
HOGYAN KAPHATOK SEGÍTSÉGET ?
Egyszerűen! Lent, az oldal alján kattintson az " információt kérek "-re, vagy a jobb alsó sarokban az "mxm@mxm.hu "-ra közvetlenül küldhet levelet. 24 órán belül reagálunk a hozzánk érkezett üzenetekre, levelekre!