Ha egy jó konyhát szeretne >>> Konyhabútor tervezés, gyártás, kiegészítők, mxm lakberendezés.
 
 
          T O V Á B B    
  Ha egy jó konyhát szeretne!
 
Főzni jó! Ha Ön ezt még nem élte át, akkor nem jó a konyhabútora! Kicsi, rossz az elrendezése, ezért folyamatosan a helyhiánnyal kell küszködnie. Praktikus megoldások nélkül a főzés tovább tart mint szeretné. Ez elveszi a kedvét a főzéstől. Maradnak a félkész, gyors megoldások, amik az egészségét fogják veszélyeztetni. Ezek hatásai előbb-utóbb Önön is jelentkezni fognak. Ha úgy érzi itt az ideje változtatni, nézze meg ezen az oldalon pontról pontra, miért velünk érheti el a célját!


 
          T O V Á B B    
  Miért lesz szép a konyhája?
 
Bármennyire hihetetlen Öntől függ, hogy ezt a vágyát meg tudja valósítani. Ön tudja eldönteni, milyen stílusú konyhában érezné igazán jól magát. A következő oldalon ezért mutatunk példákat. A választásnál egy pillanatig se mérlegelje, hogy ez Önnél hogyan valósítható meg. Mi megtervezzük Önnek a kiválasztott stílusú konyhabútort. Látványterven mutatjuk meg, hogy ez Önnél hogy fog kinézni. Így Ön el fogja tudni dönteni, hogy ez mennyire felel meg vágyainak. Kérem, kattintson a tovább gombra, döntse el milyen stílusú konyhában érezné jól magát!


 
          T O V Á B B    
  Miért lesz praktikus és jól felszerelt?
 
Sajnos sokan nem tudják, mire kell odafigyelni egy konyhabútor elrendezésének megtervezéséhez. Mi tudjuk. Ez azért fontos, mert egy jól átgondolt elrendezés megkönnyíti, és gyorsabbá teszi a főzést. Sokan azt gondolják minél több vasalat kerül beépítésre annál jobban felszerelt egy konyhabútor. Ezzel így csak értelmetlen plusz költségei lesznek, mert ha rossz helyen vannak olyan mintha ott se lennének. A vasalatokat oda kell beépíteni, ahol szükség van rájuk. Kattintson a tovább gombra nézze meg mitől lehet praktikus és jól felszerelt konyhabútora!


 
          T O V Á B B    
  Milyen kiegészítőkkel könnyítjük meg a főzést?
 
A konyhai kiegészítők, gépek mosogató, világítás kiválasztásánál körültekintően kell eljárni. Megismerve az Ön szokásait a számtalan lehetőség közül azokat fogjuk Önnek ajánlani, amik csakugyan megkönnyítik a munkáját. Meg fog döbbenni, hogy ezek a kiegészítők mennyire leegyszerűsítik a főzést! Kattintson a tovább gombra nézze meg kiegészítőinket!


 
          T O V Á B B    
  Milyen anyagból készüljön, hogy hosszú távon elégedett legyen konyhabútorával?
 
Mi nem csak tervezünk, de gyártunk is. Ezért az elmúlt 15 év alatt megtapasztaltuk a saját kárunkon, illetve ügyfeleink visszajelzéseiből hogy milyen anyagokat érdemes beépíteni, és melyeket nem. Az anyag kiválasztásnál figyelembe vesszük életvitelét, szokásait. Így bosszantó helyzeteket tud elkerülni. Elmondjuk melyik anyagot, érdemes beépíteni és ettől miért lesz jó konyhabútora. Kattintson a tovább gombra, ismerje meg ezeket az anyagokat!


 
          T O V Á B B    
  Mit kell tennie, ha egy jó konyhát szeretne?
 
Lépjen kapcsolatba velünk. Mi rendelkezünk azzal a szaktudással, ami biztosítékot jelent arra, hogy egy jó konyhabútora lesz. Ahol Ön is úgy fogja érezni: Főzni jó! Kattintson a tovább gombra, válassza ki elérhetőségeink közül az Önnek megfelelőt.    ELŐZŐ OLDAL 
    SZÜLŐ OLDAL 
    KÖVETKEZŐ OLDAL 
 
 26  FŐZNI JÓ ! 2010-09-11
TUTI TIPP, HOGY EGY JÓ KONYHÁJA LEGYEN.
Két éve egy középkorú házaspár megkereste cégünket, hogy a frissen vásárolt lakásukba tervezzünk és gyártsunk le egy konyhabútort. Az első egyeztetés során elmondták az igényeiket. A férj szerint neki teljesen mindegy, a feleségére bízza, csak ne legyen drága. Felszereltségben nagyon visszafogottak és óvatosak voltak. Nem hagytam magam, elmagyaráztam, milyen megoldásokra van szükségük és miért. A felesége egyetértett velem, azonban a férje tántoríthatatlan volt. A mosogatógéptől mereven elzárkózott, mondván, arra ott van a felsége, meg különben is, arra a pár edényre… Két hét múlva újra találkoztunk, már telefonban jelezte, baj van, csak vele tudok egyeztetni, mert a felesége kórházba került. Ahogy beléptem az ajtón az első szava ez volt: - a konyhában mindenképp legyen mosogatógép! Nos hölgyeim, ez a tuti tipp. Ha jó konyhát szeretnének. Néha hagyják magukra a férjüket a konyhában. Hadd főzzön és mindjárt másképp fog gondolkodni a konyha felszereltségéről. mxm lakberendezés: Miszori Imre
 
 27  FŐZNI JÓ ! 2010-09-11
ÚRISTEN, A MATYI FŐZ!
Egy éve felhívott az ügyfelem, felesége, hogy a konyha után itt az ideje a nappali megtervezésének és legyártásának. Mikor tudom Őket felkeresni? Szerdán –válaszoltam- a Matyi hogy van? A férj említésére a feleség kifakadt: Képzeljem el mi történt: A Matyi főz! Két-három óra alatt összepiszkolja az összes edényemet. Aztán öt-tíz perc alatt elfogyasztjuk az ételt. Majd újabb egy-másfél óra alatt nekem kell rendbe tenni a konyhát. Ezen én is meglepődtem, mert a konyha tervezésénél a férj kijelentette: - Őt nem érdekli, a konyha. Elég elfoglaltak, nem lesz itt nagy főzőcskézés. Ezért a költségek csökkentése érdekében az összes praktikus megoldást kihúzta a tervből. Hajthatatlan volt, nem tudtam meggyőzni, hogy ezek nélkül rémálom lesz főzni. Az ki van zárva, hogy legyen időm főzni! - válaszolt a férj. Akkor még nem olvastam azt a tanulmányt, ami a férfiak misztikus 7 éves ciklusáról szólt. Kimutatták, hogy a férfiak életében 7 évente drasztikus változás zajlik le. Új kihívásokra, tevékenységekre van szükségük. Ezért a házasságok esetében is a 6.-7. év a kritikus. Ekkor van a legtöbb válás. Ezért jobb, ha a férj otthon kezd el főzni, mintha más konyhájában próbálná ki magát, ami válással végződne.... mxm lakberendezés: Miszori Imre
 
 21  miszori 2006-03-17
KÉREM NYOMJON F11-ET, ÍGY TÖBBET FOG LÁTNI HONLAPUNKBÓL, KÖSZÖNÖM!
 
 1  KÉRDÉS NÉLKÜL 2005-09-01
INTÉZZE EL EGYSZERŰEN! HASZNÁLJA KI AZ INTERNET ELŐNYEIT!
Nálunk nem kell nyitvatartási időhöz alkalmazkodnia! Intézze el akkor, amikor jó Önnek! Válassza ki az Önnek megfelelőt az elérhetőségeink közül! Kérdezzen, válaszolunk. Kérjen árajánlatot! Győződjön meg róla, hogy tényleg jók vagyunk. Skype: mxmlakberendezes ( ékezet nélkül ), mxm@mxm.hu ( 0-24 ig válaszolunk), 30-916-3016 (8-18-ig válaszolunk)
 
 0  KÉRDÉS NÉLKÜL 2005-01-01
HOGYAN KAPHATOK SEGÍTSÉGET ?
Egyszerűen! Lent, az oldal alján kattintson az " információt kérek "-re, vagy a jobb alsó sarokban az "mxm@mxm.hu "-ra közvetlenül küldhet levelet. 24 órán belül reagálunk a hozzánk érkezett üzenetekre, levelekre!